T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Muş İl Sağlık Müdürlüğü Muş Malazgirt Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 19/04/2019

Sırrı Şahin
                                                                                                      Müdür Yardımcısı

1970 yılında Muş’un Bulanık ilçesinde  doğdu. İlk okulu ve orta okulu  Kocaeli Derince ilçesinde tamamladı. Lise öğrenimini ise Bulanık lisesinde tamamladı. 2002 yılında Anadolu üniversitesi Sosyal Bilimler bölümünü bitirdi. 2016 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme lisans programından mezun oldu. Malazgirt Devlet Hastanesinde memurluk hayatına başlamış olup Ambar Ayniyat, Yazı İşleri, Döner Sermaye gibi önemli birimlerde çalışmış bulunmaktadır.  Mesleki kariyerine 2017 yılında  İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığına  getirilerek aktif olarak görevine devam etmektedir.